RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Un pășcănean, studentul anului la Facultatea de Mecanică, premiat în cadrul FIE

Studentul Anului la Facultatea de Mecanică Iași, este un tânăr din Pașcani. El a fost premiat aseară în cadrul Festivalului Internațional al Educației, ce se desfășoară la Iași.

 

Vorbim despre Vlad Vornicu, student în anul III la Facultatea de Mecanică, din cadrul Univesității Gheorghe Asachi din Iași, specializarea Autovehicule Rutiere. El a terminat anul acesta cu 10 pe linie. Ieri seară, în deschiderea concertului Clasic 300, Vlad a primit premiul."Mă bucur tare mult de faptul că am fost prezent aseară pe scena Festivalului Internaţional al Educaţiei, desfăşurat anul acesta la Iaşi, în calitate de premiat. Sunt mândru de faptul că sunt din Paşcani, este un prilej de a face cinste acestui oraş. Mulţumesc organizatorilor şi în special Domnului Decan al Facultăţii de Mecanică din Iaşi, prof. dr. ing. Oprişan Cezar", ne-a declarat Vlad Vornicu.

  

Tânărul pășcănean a absolvit Liceul Teoretic Miron Costin, după care s-a înscris la facultatea din Iași. Dorința sa este aceia de a proiecta și construi un automobil, fapt pentru care a urmat această specializare.

Related posts

Elevi de la Colegiul „Sadoveanu” voluntari în acțiunea de colectare a deșeurilor

Redacția

Concerte în aer liber, cu artişti consacraţi, în piaţa Casei de Cultură

Ema Roman

De 8 Martie, flori şi gânduri bune, oferite în dar de către primari

Teona Gherasim
Încarcă...