RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Oficial: Lista finală cu artiștii ce vor concerta de „Zilele Orașului” la Pașcani. Doi foști componenți ai trupei Divertis vor prezenta evenimentul

Primăria și reprezentantul firmei Axial Music, care va aduce artiștii ce vor concerta de ”Zilele Orașului”, au stabilit lista cu cei care vor fi prezenți la Pașcani în perioada 5-7 iulie. Vorbim despre nume mai mult sau mai puțin sonore ale scenei muzicale de la noi din țară.   

 

Prin urmare vineri, 5 iulie vor concerta Kronos, Connect-R, Milenium, Alexandra Ungureanu&Crush. Sâmbătă, 6 iulie, pe scenă vor urca Andreea Bălan, Viorica Macovei, Gelu Voicu și Lăutarii din Teleorman, Direcția 5, în timp ce duminică spectacolele vor fi încheiate de Lora, Ansamblul Folcloric Ciprian Porumbescu și Vunk. Prezentatorii evenimentului vor fi Cristian Grețcu și Florin Constantin, ambii foști componenți ai grupului Divertis.Am stabilit numele artiștilor și modul cum vor evolua în cele trei zile la Pașcani. Acestea sunt posibilitățile la ora actuală”, a explicat viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte.

  

 Costurile totale ale acestui eveniment se ridică la 180.000 lei. La finalul spectacolelor va avea loc un foc de artificii.

 Tabloul evenimentelor de Zilele Orașului va fi completat de activitățile ce vor avea loc la Primărie, Casa de Cultură, Bibliotecă și Clubul Sportiv Municipal. De asemenea în fiecare zi talentele locale vor urca pe scena de spectacole pentru a susține programe artistice.    

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

40 de misiuni pirotehnice ale pompierilor, în județul Iași, de la începutul anului

Redacția

„Nodul de cale ferată CFR Pașcani”, o monografie lansată de un veteran al șinelor

Oana Cordoneanu

Cine era Tinca Vartic, femeia cu care Ion Creangă și-a împărțit viața după ce soţia l-a părăsit pentru un călugăr

Redacția
Încarcă...