RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cabana “Codrii Pașcaniului” – un nou look pentru evenimentul tău (P) (GALERIE FOTO – VIDEO)

Complexul Cabana “Codrii Pașcaniului” a trecut în această primăvară printr-un amplu proces de modernizare. Odată cu finalizarea lucrărilor locația își așteaptă clienții într-un ambient foarte plăcut.

 

 Cea mai mare supriză pentru persoanele interesate de organizarea unor evenimente este sala destinată ceremoniilor. După modernizare, capacitatea acesteia a ajuns acum la 200 de locuri. Aici se pot organiza nunți, botezuri și aniversări. Tarifele sunt dintre cele mai mici, ele variind între 100 și 120 de lei de persoană, în funcție de preferințele clienților. Meniul este extrem de diversificat, iar în preț sunt incluse și băuturile.

  

 Modernizate au fost și multe dintre camerele de cazare ale Complexulului Cabana “Codrii Pașcaniului”. În aceste condiții există posibilitatea organizării unor întâlniri de afaceri, seminarii sau conferințe. Clienții beneficiază de internet gratuit.

 Complexul dispune și de o terasă frumos amenajată, prielnică relaxării, unde se pot servi renumitele preparate. Mititeii, tochitura moldovenească și multe alte bunătăți din bucătăria tradițională vă sunt servite după rețete unice. Recent în meniu a fost introdus și peștele, saramura de păstrăv fiind un produs foarte apreciat.

 Cei interesați să apeleze la serviciile Complexulului Cabana “Codrii Pașcaniului” pot suna la 0232/76.56.70 sau 0727/48.22.38 sau pot intra pe pagina de facebook Cabana Codrii Pascanilor.

{flv}diverse/cabana_codrii_pascanilor{/flv}

{jcomments off}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

     

Related posts

11 iulie: Bătălia de la Mărăști

Redacția

Castelul Sturdza – Miclăușeni vă așteaptă la „Five o’clock”. Călătorie la 1900

Oana Cordoneanu

Râuri de lacrimi și multă durere: Tânărul accidentat mortal în Italia a fost condus astăzi pe ultimul drum (VIDEO)

Redacția
Încarcă...