RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Directorul ARSACIS a mers la spital pentru un consult, iar după câteva ore a încetat din viață

Veste fulgeratoare in administratia ieseana. Ing. Paul Benesch, directorul executiv al Asociatiei Regionale a Serviciilor de Apa Canal Iasi (ARSACIS), a incetat ieri brusc din viata.

 

  

Paul Benesch se afla de ani buni in conducerea ARSACIS si era unul din cei mai longevivi directori din municipiu. Din nefericire, o veste tulburatoare avea sa schimbe totul. Paul Benesch a incetat brusc ieri din viata, la lnstitutul Regional de Oncologie (IRO), unde s-a internat in cursul diminetii. Acesta a ajuns ieri dimineata, 8 octombrie, la IRO, dupa ce i s-a facut brusc rau, cu nivelul hemoglobinei extrem de scazut. Culmea, aparent, seful ARSACIS nu parea ca sufera de ceva anume, fiind o persoana extrem de activa.

Cu toate acestea, in ultimele zile s-a plans apropiatilor de niste probleme minore, dupa ce i-ar fi aparut niste ganglioni in zona gatului. Totusi, Paul Benesch a continuat sa-si vada de proiectele la varful ARSACIS, in aceasta perioada avand si un congres in derulare. Din nefericire, nu a mai apucat sa-si duca proiectele la capat. Apropiatii sai sunt in stare de soc. Nimanui nu-i vine sa creada ca Paul Benesch, un om activ si implicat in proiectele comunitatilor, a incetat atat de brusc din viata.

“A fost un colaborator si un coleg desavarsit, un om responsabil si un profesionist. Am fost colegi la regia de apa ani la rand, apoi am colaborat la fel de strans dupa ce a preluat sefia Asociatiei Regionale a Serviciilor de Apa Canal si am incercat sa implementam impreuna proiectele de aductiune de apa in localitatile partenere. Este o veste extrem de trista si nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Nu am cuvinte si imi este foarte greu sa ma exprim. A fost un lider bun, un om desavarsit. Nu mai spun si de faptul ca a fost un familist convins, un tata exceptional, care a tinut foarte mult la cei apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a spus ing. Ioan Toma, directorul ApaVital SA Iasi.

Paul Benesch a absolvit Liceul Teoretic Bicaz in 1973 si mai apoi Institutul de Constructii din Bucuresti in anul 1977. A fost de la bun inceput la varful ARSACIS, entitatea care reuneste intr-o asociatie localitatile din judetul Iasi si nu numai, entitate aflata intr-o stransa colaborare cu operatorul de apa ApaVital SA Iasi.   
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ultima aparitie publica a regretatului Ing. Paul Benesch a fost la emisiunea BZI LIVE.

 

sursa www.bzi.ro

Related posts

Veteran de război sărbătorit la vârsta de 100 de ani, în comuna Răchiteni (FOTO)

Oana Cordoneanu

Izvorul Tămăduirii, sărbătoare închinată lui Hristos și Maicii Sale

Redacția

Folklopera Music School astăzi, în fața Casei de Cultură din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...