RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Situație comică la conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului, maestrului Ovidiu Covaci

Momentul în care reprezentanţii Primăriei Paşcani se pregăteau să acorde titlul de cetăţean de onoare păşcăneanului Ovidiu Covaci, a dat naştere unei situaţii comice.

Antrenorul de arte marțiale, Ovidiu Covaci, desemnat cetățean de onoare al orașului Pașcani, nu a fost prezent astăzi, la festivitatea în care urma să primească distincția pentru activitatea sa profesională. Totuși acesta și-a substituit lipsa fizică printr-un mesaj video în care a transmis tuturor mulțumiri pentru acest distincţie.  

  

Stângăcia momentului  a intervenit când, nici Adrian Zămosteanu, cel ce trebuia să preia distincția pentru colegul și prietenul său, nu a fost în sală. Acesta se află la Bucureşti, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, el fiind apărătorul lui Neculai Răţoi în dosarul AgroComplex Lunca SA.

În cele din urmă, Mirela Ancuţa, eleva antrenorului Covaci, a fost cea care a urcat pe scenă în locul profesorului său, rostind un mesaj de mulțumire și apreciere la adresa acestuia.

Menționăm că maestrul Ovidiu Covaci este vicepreședinte al Federației Române de Arte Marțiale, antrenor cu sute de medalii naționale și internaționale. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Astăzi este „Ziua împăcării“, când se prăznuiesc Sfinţii Trei Ierarhi

Redacția

Val de aer tropical în România

Redacția

Noi premii obținute de Ansamblul „Rapsozii Siretului”

Iulia Huțanu
Încarcă...