RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Olimpicii pășcăneni au fost premiați astăzi de către autoritățile locale. Vezi care sunt premianții (DOC)

Astăzi, olimpicii pășcăneni au urcat pe scenă pentru a fi premiați, într-o festivitate dedicată lor și performanțelor obținute în educație. Cel care a oferit diplome acestora a fost chiar primarul Pantazi,  care i-a felicitat la fel ca în fiecare an.

Festivitatea  a debutat începând cu orele 11.00, pe scena Casei de Cultură, unde au urcat, rând pe rând, elevii care au reușit să obțină cele mai bune rezultate la olipiadele județene și naționale, în anul școlar 2014-2015.

Au fost premiați 13 elevi cu rezultate la nivel național și 112 cu rezultate la nivel județean.

  

Alături de aceștia, au fost premiați profesorii coordonatori, cei care au contribuit într-o măsură semnificativă la succesul tinerilor, oameni de valoare ai orașului, care au demonstrat, ani la rând, că își iubesc profesia și își susțin elevii necondiționat.

Așa cum era de așteptat, primarul Dumitru Pantazi a adresat câteva cuvinte elevilor, profesorilor premianți și întregului auditoriu, cărora le-a transmis că își dorește ca acest eveniment, aflat la a treia ediție, să aibă continuitate, pentru că este unul binevenit, fiind dedicat celor cu performanțe școlare.

Sala Casei de Cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru elevii și părinții acestora, profesorii merituoși și simpli pășcăneni care au vrut să fie părtași la bucuria premianților.

Carmen Apostol și Cristian Menegon au fost cei care au urmărit buna desfășurare a evenimentului, fiind pe scenă și premiind pe toți cei care fac cinste orașului nostru.

La final, au fost premiate școlile din oraș și din suburbii, mai exact directorii – reprezentanții acestora, care s-au arătat bucuroși de inițiativa Consiliului Local, de a le recunoaște meritele în educație.

Menționăm că premiile au constat în diplome și bani, pentru elevi, diplome, bani și flori pentru profesorii lor coordonatori și flori pentru directorii instituțiilor de învățământ.

Click aici pentru a vedea lista cu premianții 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

„Valorile copilăriei”: Concurs desfășurat la Grădinița Nr. 2

Redacția

Depunere a jurămantului militar la ISUJ Iași. 19 soldați repartizați la Secția de Pompieri Pașcani

Redacția

Câștigătorii competiției de pescuit organizate de Asociația „Făclia” din Pașcani (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...