RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Părintele Necula: Noi trăim după hashtag, nu după Evanghelie

Declaraţii suprinzătoare ale unui preot din Sibiu! Părintele Necula este de părere că cei mai mulţi români au întors spatele credinţei, informează B1 TV. Reţelele de socializare au luat locul rugăciunii. Acesta mai spune că oamenii au început să trăiască după hashtag şi nu după Evanghelie.

 

”Mi se pare absurd să credem că Hristos a înviat doar pentru noi, nu suntem atât de egoiști, a înviat și pentru copții morți în Egipt, aruncați în aer, Hristos a murit și pentru copiii sirieni. Noi, ceilalți, ne plângem aici, în spațiul ăsta, oarecum sigur și stabil, de lucruri de nimic. Noi trăim după hashtag, nu după Evanghelie”, a spus părintele Necula, pentru Agepres.

  

Acesta a vorbit și despre fricile unui om care se află, totuși, aproape de Dumnezeu, dar și despre comuniunea dintre om și biserică: ”Când e vânzoleală mare în trotuar și lumea confundă biserica cu trotuarul și cu valorile trotuarului, nu ai cum să taci. Biserica va trebui să învețe să stea undeva la limită, tot timpul, șezând pe bordură și așteptând să vorbească cu oamenii”.

 

Sursa: b1tv.ro

Related posts

Prima pastorală de Crăciun a primului Patriarh al României. Cele trei principii sociale generate de Naşterea Domnului

Redacția

Sfânta Cuvioasă Parascheva a fost așezată spre închinare pelerinilor

Redacția

Locul pardosit cu pietre (Gabbata) – Pelerinajul părintelui Cleopa la Locurile Sfinte

Redacția
Încarcă...