RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani face din nou cinste orașului cu elevii campioni ai secției de atletism

Clubul Sportiv Municipal din Pașcani se poate mândri încă o dată cu performanțele obținute de elevii pășcăneni, categoriile de vârstă C1, C2 și C3, în cadrul competiției zonale de atletism, care a avut loc duminica trecută, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

 

Din cei 11 elevi pășcăneni perticipanți la competiție, 8 dintre aceștia au ocupat locuri pe podium, urmând să participe la etapa națională a competiției, care se va desfășura în perioada 23-25 iunie, la București.

  

 

Vorbim despre 4 locuri I, 2 locuri II și 2 locuri III, după cum urmează:

 

Locul I: Ioana Grigoraș, la aruncarea greutății și a mingii de oină, Sebastian Grigoraș, la aruncarea greutății și supriza grupei, Iustina Berbece, elevă în clasa 0, care la proba de traitlon a câștigat toate 3 probele, devenind campioană de zonă.

Locul II: Daria Apostol, la aruncarea greutății fete, Andrada Ciopraga, la triatlon.

Locul III: Bianca Bălașa, la triatlon, Alexandru Randel, tot la triatlon.

Demnă de menționat a fost și performanța elevului Tudor Pintilie, care a obținut locul IV în cadrul probei de triatlon, fiind nevoit să abandoneze datorită unei accidentări la genunchi. Cu toate acestea, profesorul Mihai Vicovanu, antrenorul elevilor, susține că acesta din urmă merită să participe, de asemenea, la etapa națională a competiției, întrucât terminase primele două probe ale competiției pe locul I, la o diferență mare de puncte de ceilalți concurenți care au urcat, la final, pe podium.

„Ca mod de desfășurare a competiției, a fost cea mai proastă organizare de până acum, deoarece au făcut în aceeași zi toate categoriile de vârstă, copii 1, 2 și 3. Cu toate acestea, pe o căldură infernală, copiii de la CSM Pașcani s-au manifestat foarte bine.”, a declarat Mihai Vicovanu, antrenorul lotului de copii din cadrul CSM Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

CFR Cluj câștigă campionatul României pentru al cincilea an consecutiv

Redacția

Patru antrenori pășcăneni au participat la Școala Federală de Antrenori pentru prelungirea licențelor

Răzvan Grecu

Premieră sportivă: Sâmbătă, 31 august, are loc prima ediție a Cupei ”Dan Sălceanu” la fotbal

Răzvan Grecu
Încarcă...