RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Șeful FRF la Ruginoasa, la meciurile din semifinalele competiției “Cupa Satelor”

Președintele Federației Române de Fotbal a fost sâmbătă la Ruginoasa. Acolo s-a desfășurat returul semifinalelor Cupei Satelor la fotbal, pe această zonă a județului.

 

  

 

Răzvan Burleanu a venit însoțit de doi foști internaționali, Larențiu Roșu și Lucian Sânmărtean. Alături de ei a stat și președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. Președintele FRF a asistat la ultimul meci din faza semifinală disputat între echipele din Ruginoasa și Todirești.

 Burleanu a făcut poze cu micii fotbaliști și suporterii care au asistat la meciuri. Într-un interviu, la finalul meciului,s-a declarat mulțumit de modul cum a decurs până acum această competiție.

”Cred că este o competiție importantă și rezultatele se vor vedea. E important să descoperim jucători care de ce nu, pe viitor să reprezinte baza de selecție pentru echipele naționale”, a declarat Răzvan Burleanu. 

 

Cupa Satelor este o competiție organizată în parteneriat de către Federația Română de Fotbal și AFIR.

”Interesul a fost unul extrem de mare în rândul comunităților. Ne bucurăm că am reușit să antrenăm factorii de decizie și să oferim posibilitatea acestor copii să facă și altceva, nu doar să își petreacă timpul în fața calculatorului”, a declarat Liviu Bulgaru, directorul AFIR Iași.

 Sâmbătă la Iași echipa din Ruginoasa va disputa finala pe județ, în compania echipei din Tomești. Meciul va avea loc pe unul din stadioanele  Complexului Sportiv Municipal Iași. Câștigătoarea merge la faza regională.

Related posts

Pașcani: Crosul Toamnei, ediția a XII-a. Iată câștigătorii de pe locul I!

Iulia Huțanu

David Popovici, declarat cel mai bun tânăr sportiv din Europa

Redacția

Mandric rezistă! Multă supărare în tabăra CSM Pașcani după ultima deplasare din campionatul contând pentru Liga 4

Marius Parteni
Încarcă...