RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pasionații de mișcare sunt invitați duminică la Clubul Sportiv Municipal

Pășcănenii cu mic cu mare sunt așteptați, în acest weekend să facă mișcare. Duminică, 24 septembrie va avea loc o nouă ediție a proiectului Fitness Event, organizat de Rebrand Yourself și Zumba Iași Lucian Liciu. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 18:00, în sala de sport din incinta Stadionului Municipal.

 

  

Participanții vor avea parte de 100 de minute de sport, timp în care vor fi îndrumați de doi experți în domeniu. Acțiunea va debuta, ca de fiecare dată cu antrenamentul funcțional ce va va fi susținut de Andrei Doroftei, profesor de sport și antrenor fitness cu o experiență în domeniu de 7 ani, după care pășcănenii se vor inviora pe ritmuri de zumba împreună cu Lucian Liciu, instructor de zumba, cu 10 ani experiență.

Prețul unui bilet este 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, dacă acesta va fi achiziționat până pe data de 23 septembrie, iar în ziua evenimentului este de 25 lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi.  


Related posts

Liga 4 Iași: CSM Pașcani bifează primul succes. Iată rezultatele rundei

Marius Parteni

CSM Kosarom – FC Botoșani, sâmbătă pe Stadionul Municipal

Răzvan Grecu

Adolescenta medaliată cu argint la proba de skateboarding de la JO 2020 a avut parte de o surpriză la întoarcerea în Brazilia

Redacția
Încarcă...