RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Paşcani, probleme de lot înaintea partidei cu SC Bacău

Formația CSM Pașcani se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de la Bacău. Dacă Ionuț Nuțescu s-a refăcut și a trecut peste accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni la Vaslui,nu același lucru se poate spune despre fundașul dreapta, Cosmin Ungureanu. Acesta a suferit o leziune musculară la coapsă în pauza competițională și a fost nevoit să întrerupă stagiul de pregătire.

 

A urmat o perioadă de recuperare care a durat aproape 30 de zile , apoi, după ce a primit acceptul medicilor, jucătorul a reluat antrenamentele, mai întâi prin reacomodare la efort pentru ca apoi să intre în programul normal de pregătire.

  

În meciul cu CSM Roman, “Goian” a fost introdus pe teren în repriza secundă iar după terminarea jocului a acuzat din nou dureri în zona respectivă. În urma unui control efectuat la o clinică privată din Iași s-a constatat faptul că recuperarea nu a decurs cum ar fi trebuit și că accidentarea a recidivat.

În acest caz, jucătorul pășcănean are nevoie de o perioadă cuprinsă între 14 și 21 de zile pentru a putea reveni pe gazon.

Vești proaste în privința stării de sănătate vin și în privința lui Costi Buhălniceanu. Fundașul stânga al grupării noastre a resimțit în cursul săptămânii trecute dureri în zona inghinală. În urma examenului ecografic, “Mățel” , așa cum le place suporterilor să-l strige,a fost diagnosticat cu hernie inghinală în fază incipientă. I s-a administrat tratament medicamentos pentru 7 zile și i s-a interzis efortul fizic. În cazul în care durerile persistă și după această perioadă, fotbalistul va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Related posts

Sportivii de la Long Ho Pașcani se pregătesc pentru Campionatul Mondial de Qwan Ki Do din Germania

Oana Cordoneanu

Patinatoarea Kamila Valieva se apără și susține că a luat din greșeală un medicament de inimă al bunicului

Redacția

Trofeul Municipiului la automobilism s-a încheiat. Cine sunt câștigătorii?

Irina Gherasim
Încarcă...