RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Treburile casnice periculoase pentru bărbați. Curățenia de Paște a băgat în spital doi pășcăneni

Pregătirile pentru Paște au făcut victime în rândul pășcănenilor. Doi bărbați au vrut să-și ajute soțiile la treburile casnice, însă au ajuns pe patul de spital în cursul zilei de ieri.

  Primul pacient, un bărbat de 50 de ani a fost adus cu ambulanța la Spitalul Municipal Pașcani. Acesta s-a urcat pe vasul de toaletă pentru a șterge un perete, însă a alunecat și a căzut cu capul de closet. Medicii i-au pus diagnosticul de traumatism cranio cerebral și plagă frontală.

 Al doilea pacient este tot un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Pașcani. Și el a fost adus cu ambulanța în cursul zilei de ieri la Spitalul Municipal, după ce a căzut în baie, în timp ce își ajuta soția la curățenie. Bărbatul avea un traumatism de bazin.

  

 Ambii pacienți au fost redirecționați la Spitalul de Neurochirugie din Iași pentru consult de specialitate, apoi au revenit la Spitalul Municipal Pașcani unde au rămas internați.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Se împlinesc 5 ani de la tragedia de la Colectiv. Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor

Redacția

Harta centrelor de recenzare

Redacția

În județul Iași nu s-a primit nici o sesizare în scandalul tratamentului cu interferon

Redacția
Încarcă...