RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, vizită la Institutul „Matei Balș” de 1 mai: Le-am mulțumit medicilor și asistentelor pentru că sunt în fiecare zi la datorie

Președintele PSD a efectuat o vizită, de 1 mai, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” pentru a le mulțumi medicilor și asistentelor care sunt prezenți la datorie în fiecare zi. Alături de Marcel Ciolacu s-a aflat și senatorul PSD Streinu Cercel.

Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO: Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO: Facebook

„Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am mulțumit medicilor și asistentelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Și mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel”, a transmis liderul social democrat într-o postare pe Facebook.

  

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că românii trebuie să le mulțumească și polițiștilor, pompierilor și „tuturor celor care astăzi muncesc pentru noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie și prieteni”.

„Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu și celor care țin cu adevărat această țară pe umeri!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul ceh cere primirea României şi a statelor din Balcani în Schengen pentru a combate migraţia

Redacția

VIDEO SuperLiga: Petrolul, noul lider din play-out, după ce s-a impus în duelul primelor clasate

Redacția

Marcel Ciolacu: Actualul sistem fiscal, în care suferă preponderent salariaţii cu venituri mici, trebuie modernizat. Acum, înainte de a provoca falii sociale grave

Redacția
Încarcă...