RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul fotbalist Dani Alves a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Fostul fotbalist al Barcelonei, Dani Alves, a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală într-un club de noapte și a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare, informează BBC.

Un tribunal din Spania l-a găsit vinovat pe fostul fotbalist Dani Alves pentru că a violat o femeie într-un club de noapte din Barcelona.

El a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare.

Fotbalistul, care se află în arest preventiv de peste un an şi neagă acuzaţiile, este acuzat că a violat-o pe tânără într-o toaletă VIP din clubul Sutton din Barcelona în noaptea de 30-31 decembrie 2022. 

  

El se afla în momentul respectiv într-o vacanţă de câteva zile la Barcelona, după ce participase la Cupa Mondială 2022 din Qatar cu selecţionata Braziliei.

În sentinţa sa de joi, Secţia 21 a Tribunalului din Barcelona l-a condamnat pe internaţionalul brazilian la patru ani şi jumătate de închisoare, cinci de libertate condiţionată şi nouă de distanţare faţă de victimă, pe care trebuie să o despăgubească cu 150.000 de euro pentru infracţiunea de agresiune sexuală, scrie Agerpres.

Parchetul spaniol ceruse nouă ani de închisoare pentru Dani Alves,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, mesaj de Ziua învăţătorului: Sunt adevărate modele în comunitate. Au format generaţie după generaţie, au modelat caractere

Redacția

Ucraina: Lupte fără evoluţii majore în Donbas şi Herson

Redacția

Un europarlamentar român a solicitat, în plenul Parlamentului European, aderarea României la Schengen în acest an

Redacția
Încarcă...