RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vreme frumoasă la Iași de hramul Cuvioasei Parascheva

 

Astazi, la Iasi, vremea va fi in general frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 22 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de mici.

  

 

Maine, 9 octombrie, iesenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasa pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 9 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului, cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de reduse.

Vremea frumoasa se va mentine si spre mijlocul saptamanii, iar temperaturile vor ramane in general la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului. Astfel, miercuri, 10 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 21 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi usor ridicata, in timp ce sansele de precipitatii vor fi destul de mici.

Joi, 11 octombrie, data la care va incepe in Iasi hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 21 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de reduse.

Temperatura aerului se va mentine la valori constante si spre sfarsitul saptamanii. Vineri, 12 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 20 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi nule.

Sambata, 13 octombrie, iesenii vor avea parte de o vreme placuta, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 19 grade Celsius. În cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Duminica, 14 octombrie, de hramul Cuvioasei, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 19 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

 sursa www.bzi.ro

 

Related posts

Patru sate din comuna  Drăgușeni ramân mâine fără curent electric

Redacția

Gest plătit cu viaţa: De ce şi-a băgat un ieşean petarda în gură şi i-a dat foc?

Redacția

Donații pentru cei trei frați din Iorcani!

Oana Cordoneanu
Încarcă...