RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii solicită cursurile de calificare pentru lucrător în comerț

Șomerii pășcăneni au fost interesați de cursurile gratuite pentru lucrător în comerț, organizate de Agenția Locală pentru  Ocuparea Forței de Muncă Pașcani și din acest motiv din luna decembrie 2012 se va mai organiza o nouă grupă. Cei interesați se pot prezenta la sediul ALOFM Pașcani cu actele necesare.

În prezent se formează a doua grupă, și mai sunt câteva locuri. Cursanții vor face 2 zile de teorie, adică 4 ore pe zi și 3 zile de practică, adică 8 ore pe zi,sistem dual, în cursul unei săptămâni, iar durata cursurilor este de 3 luni de zile și  vor preda profesori de la școlile din municipiu.  

 „Începând cu  data de 12 noiembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, prin centrul propriu de formare profesională a deschis în municipiul Pașcani două cursuri de formare, unul de lucrător în comerț , și un curs de lucrător în structuri pentru construcții. La cursul de lucrător în comerț sunt 26 de persoane, iar la cel de construcții 20 de persoane. Întrucât din partea persoanelor interesare au venit cereri mai multe se va organiza în perioada imediat următoare a doua grupă de  lucrător comercial  în luna decembrie””, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător de cuvânt AJOFM Iași.

  

 Ca acte necesare pentru înscriere la curs: copie act de identitate; copie act studii; copie certificat de naștere; copie carnet de șomer și adeverință medicală eliberată de medicul de familie cu mențiunea – apt pentru  meseria în care solicită să se califice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

La Târgu Frumos, funcționarii Primăriei și Tineretul Social Democrat au ieșit astăzi la plantat copaci (VIDEO)

Răzvan Grecu

Casa de Cultură colorată în roz, cu ocazia Zilei luptei împotriva cancerului la sân

Irina Gherasim

Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul III al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...