RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Consiliere psihologică pe grupuri țintă la Spitalul Municipal de Urgență

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani își continuă politica diversificării serviciilor pe care le oferă populației. Psihologul unității medicale, Ruxandra Filipescu, va oferi servicii de consiliere pentru două grupuri țintă și anume pacienții ce suferă de cancer și neînțelegeri dintre părinți și copii. Decizia ca să consilieze părinții ce au adolescenți internați în spital a venit în urma solicitărilor celor dintâi.

 

 “Grupul de suport psihologic nu presupune asistarea persoanle aflate în dificultate din punct de vedere financiar, economic sau social. Este important să facem această distincție pentru că ultima oară când s-a încercat organizarea acestor grupuri de suport au apărut tot felul de solicitări de la persoane defavorizate din punct de vedere social, financiar ș.a.m.d. și atunci a fost nevoie să le refuzăm să le redirecționăm. Prin urmare, grupurile de suport de ordin psihologic presupun o consiliere psihologică de grup a pacienților diagnostică cu cancer, ” a declarat Ruxandra Filipescu, psihologu Spitalului de Urgență Pașcani.

  

 Conform doctorului Filipescu grupul de discuții a părinților de adolescenți se va concentra pe grupa de vârstă 12-18 ani.

    Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noul mers al trenurilor, valabil de duminică, 11 decembrie

Ema Roman

Putin a ajuns persoana cea mai detesatată din istoria internetului

Redacția

Două femei și un bătrân doborâți de alcool, au fost aduși cu ambulanța la Spitalul Municipal

Oana Cordoneanu
Încarcă...