RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copil internat în spital după ce a fost călcat de un tractor

Un tânăr de 13 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Gheorghe Neofet, de 64 ani, se deplasa cu un tractor pe DJ 208 L, pe raza comunei Miroslovești. La un moment dat, George Voicu, de 13 ani, a ieșit în fugă de pe un drum lateral, fără să se asigure, în fața tractoristului.

 

 „Băiatul alerga pe un drum comunal care se intersecta cu cel județean. A sărit deodată în fața tractorului care se afla în mers, fără să se asigure. A fost atins cu roata tractorului și victima a suferit o contuzie la bazin și la piciorul stâng. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală”, a declarat comisarul șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct al Poliției Municipiului Pașcani.

  

 „La Spitalul Municipal de Urgență a fost adus un pacient de 13 ani, victimă a unui accident rutier. Acesta nu avea răni grave, suferind o contuzie la nivelul bazinului și o fractură la nivelul piciorului. I s-au acordat îngrijirile medicale necesare și mai apoi a fost transportat la Clinica de Ortopedie Infantilă Iași”, a declarat directorul medical dr. Diana Acsinte.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cine e Aluziva, fata care strânge donații în timp record: Alina Greavu, de la demisia în direct de la Digi24 la ”mamă de trei” și actele de caritate care schimbă destine

Redacția

Activitate pentru protejarea mediului înconjurător la Stolniceni Prăjescu

Diana Marcu

Luni se împart produsele de igienă de la UE

Oana Cordoneanu
Încarcă...