RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un nou mesaj Ro-Alert pentru localităţile din zona de nord a judeţului Tulcea prin care a informat populaţia că există riscul de cădere a unor obiecte din spaţiul aerian

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a emis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un mesaj RO-Alert pentru localităţile din zona de nord a judeţului Tulcea prin care a informat populaţia că există riscul de cădere a unor obiecte din spaţiul aerian, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, informează Agerpres.

Mesajele RO-Alert transmise în contextul războiului din Ucraina au drept scop informarea populaţiei din zona din imediata apropiere a graniţei româno-ucrainene cu privire la modul de comportare în asemenea situaţii, recomandarea de păstrare a calmului şi măsuri de autoprotecţie.

„În cursul nopţii trecute a fost înregistrat un apel la numărul unic

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Cîțu spune că a câștigat de partea sa și organizația din Arad, iar despre Orban că „a ales un mod foarte urât să iasă din politică”

Redacția

Iohannis, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Să rămânem uniți și solidari în jurul proiectelor majore pentru România

Redacția

​Business report 25 de moldoveni au rămas în Austria fără provizii: peste o tonă de mâncare și băutură. 12 firme înscrise, 11 respinse, câștigă firma PNL. IKEA România admite problemele cu aprovizionarea. Tanczos Barna, despre taxarea centralelor de apartament

Redacția
Încarcă...