RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Fumător de marijuana dus de urgenţă la spital

Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“ au intervenit în cursul zilei de ieri pentru a ajuta trei pacienţi ajunşi în stare gravă la spital după o serie de situaţii neobişnuite. 

 

  

Un tânăr de 22 de ani din Tomeşti a fumat atât de multă marijuana încât a fost transportat de urgenţă la spital, unde, după ce a fost stabilizat, a fost dirijat către Institutul de Psihiatrie „Socola“ pentru tratament de specialitate. Un alt bărbat de 30 de ani a fost bătut de părinţii săi, ajungând la spital cu un traumatism cranio-cerebral şi unul cranio-facial.

După ce şi-a revenit din coma etanolică, acesta a fost transportat către Spitalul de Neurochirurgie pentru a fi evaluate rănile suferite la nivelul capului. Victimă a agresiunii fizice a fost şi o tânără din municipiul Iaşi, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi o contuzie toraco-abdominală în urma unei bătăi violente. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, se află internată la Spitalul de Neu­rochirurgie pentru tratament de specialitate.

Sursa 

Related posts

Hipertensiunea arterială – interviu cu dr. Elisabeta Hurjui, medic specialist cardiologie

Redacția

“Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedaţi din cauza COVID arată altfel decât tot ce am văzut”

Redacția

Klaus Iohannis: Certificatul COVID va înlesni libera circulație, dar nu trebuie să ducă la discriminări

Redacția
Încarcă...