Analize medicale complete, prin biorezonanţă la Paşcani!

Păşcănenii interesaţi să-şi evalueze starea de sănătate, au la dispoziţie o metodă modernă, neinvazivă şi rapidă. Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, dezvoltata pe baza cercetarilor efectuate de Institutele de Psihofizica din Rusia. Aparatul de biorezonanta consta dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

 

 

Vrei sa afli starea generala de sănătate a organismului tau?
Vrei sa afli predispozițiile?
Vrei analize medicale, FARA durere si FĂRĂ înțepături?

Vineri, 04 August, revenim cu drag, in Pascani!!

Analizele medicale complete, prin biorezonanta, ne dau informatii despre functionarea organismului tau: sistem cardiovascular, cerebrovascular, gastrointestinal, hepatic, renal, pulmonar, glande endocrine (tiroida, suprarenale, hipofiza, pineala, etc) glande mamare, ,ginecologic/prostata, alergii/intolerante, carente de vitamine, minerale, aminoacizi, coenzime, etc.
Totul la numai 139 lei! FARA durere, FARA intepaturi!

Rezultatele le obtii imediat, cu interpretarea lor amanuntita de catre personal expertizat in domeniu! De asemenea, obtii recomandari de alimentatie, stil de viata si la cerere, tratament optim alternativ!!
Nu ai ce pierde!! Dimpotriva, ai numai de castigat! In varianta de analize clasice, informatiile despre sanatatea ta, te-ar fi costat aprox. 1700 lei,

Pentru informatii si programari ne poti contacta oricand prin mesaj privat, SMS sau tel.0746 04 96 97!
Te asteptam cu drag!

 Sursa foto BZI