RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minoră dispărută de acasă la Mogoșești-Siret. Cine poate furniza informații este rugat să anunțe Poliția

update: Conform polițiștilor pășcăneni minora dispărută de acasă este însărcinată. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de raport sexual cu o minoră, în care tânăra este parte vătămată.

Din cele declarate de părinți Mihaela a mai fost plecată de acasă și a stat la un bărbat de pe raza comunei. Vasile Pistinciuc are 55 de ani și este cercetat acum de oamenii legii.

  

Polițiștii Secției 6 Rurală Pașcani caută de câteva zile o minoră în vârstă de 14 ani, care a fost dată dispărută de familie. Este vorba despre Mihaela Iurașcu, care nu mai este de găsit din data de 14 iunie. Tânăra are în jur de 1,60 înălțime, păr negru, este tunsă scurt și fața ovală. La momentul dispariției era îmbrăcată cu o bluză crem, o pereche de pantaloni negri, iar în picioare avea sandale.Bănuielile familiei sunt acelea că fata a fost victima unui viol, iar acum de rușine sau spaimă ea s-ar ascunde. Cel acuzat de părinți este un anume Vasile Pistinciuc.

Cei care pot da informații în acest caz sunt rugați să apeleze Poliția la numărul de urgență 112. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Scene incredibile, de exhibiționism, în plină stradă!

Redacția

Gruia Stoica, condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare

Redacția

Agresorul bărbatului înjunghiat la Ruginoasa a fost reținut de polițiști. Acesta și-a atacat victima cu un cuțit de bucătărie

Răzvan Grecu
Încarcă...