RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măcel între frați la Heleșteni. Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a băut cu frații săi. Principalul suspect este unul dintre aceștia!

Fratricid în comuna Heleșteni. Un bărbat de 57 de ani a fost găst în această dimineață fără suflare în locuința sa. Este vorba despre Mihai Andreescu care, conform anchetatorilor, a decedat în urma unor lovituri primite cu un corp contondent.

Se pare că victima a băut ieri după-amiază, împreună cu frații săi:  Corneliu de 41 de ani și Petru de 58 de ani, până noaptea târziu. Din cercetări a rezultat că între ultimii doi a izbucnit, la un moment dat, un conflict, pe care fratele mijlociu, Mihai, a încercat să-l aplaneze. Supărat de intervenția sa, Corneliu l-a admonestat pe acesta. Când situația se mai liniștise, fratele cel mare, Petru a părăsit curtea victimei și s-a dus  acasă. În această dimineață s-a întors pentru a vedea ce fac frații săi și a descoperit crima.

  

Anchetatorii cred că  Mihai Andreescu a fost lovit de fratele său, Corneliu, de mai multe ori cu un hârleț. Deocamdată acesta nu a fost pus sub acuzare, criminaliștii își continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mister total în cazul accidentului aviatic de la Iaşi! Se evită răspunsurile concrete şi se caută piste false. Cine răspunde pentru moartea pilotului?

Redacția

Activităţi informativ – preventive la Biserica Parohială Todireşti

Redacția

Mamă şi fiu, încătuşaţi pentru conducere fără permis!

Redacția
Încarcă...