RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scandal pe o stradă din Pașcani după ce doi tineri au depozitat moloz provenit de la renovarea unei garsoniere

Zilele trecute polițiștii locali s-au confruntat cu un caz mai deosebit. Doi tineri au depozitat 23 de saci cu gunoi menajer pe o pășune dintre cartierul Aerodrom și suburbia Boșteni. Aceștia au fost văzuți de niște trecători care au chemat Poliția Locală.

 

Sacii cu gunoi proveneau de la un apartament din blocul G1 unde proprietarul renova, iar femeia de servici a blocului, Eugenia Florea, a apelat la ajutorul fiului său minor din Boșteni pe care l-a chemat cu căruța pentru a lua gunoiul și  a scăpa de el.

  

Cel din urmă, alături de un tânăr de 24 ani, Ionel Iacob tot din Boșteni au luat gunoiul și l-au dus unde au apucat, mai exact pe o zona unde nu sunt case între Aerodrom și Boșteni.

Când agenții de poliție i-au legitimat, au avut o surpriză, Ionel Iacob, de 24 ani de ani nu deținea și nu a deținut vreodată, carte de identitate.

Astfel, agenții au amendat pe cel din urmă cu 500 lei  pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Pentru minor a fost sancționată contravențional mama acestuia, Eugenia Florea, care și-a îndemnat copilul minor să comită această faptă, ea fiind femeie de servici la blocul unde se executau lucrările cu pricina.  S-a luat legătura și cu tata minorului, Nicu Florea care a fost somat ca în termen de 24 ore să aducă terenul la starea inițială.

”În data de 13 noiembrie, agenții încadrați în compartimentul mediu,  au depistat pe Ionel Iacob în vârstă de 24 ani  din suburbia Boșteni și pe un minor de 15 ani din aceeași suburbie.  Aceștia descărcau dintr-o căruță 23 de saci cu moloz, pe pășunea dintre cartierul Aerodrom și suburbia Boșteni. Gunoiul provenea de la Blocul G1 unde un cetățean își făcea reparații interioare la apartament, respectiv înlocuire de gresie și faianță. Căruța aparținea familiei Florea și era condusă de către minor. Mai mult,  Ionel Iacob nu poseda carte de identitate, cu toate că are vârsta de 24 ani și a fost înștiințat Serviciul de Evidență a Persoanelor pentru punerea în legalitate. A fost luată măsura sancționării contravenționale a acestuia conform HCL 30/2002 cu amendă de 500 lei pentru depozitarea molozului și pentru faptul că nu a solicitat carte de identitate cu amendă în sumă de 40 lei, ” ne-a declarat Vasile Avasiloaiei, șeful Poliției Locale

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Patronul unei societăți de transport internațional din Iași prins când încerca să vândă 1 kilogram de cocaină

Redacția

Un român, printre cei mai apreciați experți antitero din lume. S-a antrenat cu foști membri ai MOSSAD, iar acum pregătește trupele armate din Nigeria

Redacția

Tânără de 27 de ani, din județul Neamț, salvată de la viol, dar nu și de la tâlhărie. Autorul a fost prins și trimis după gratii!

Redacția
Încarcă...