RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tentativă de înșelăciune prin ”metoda accidentul” oprită de niște muncitori aflați în zonă. Două tinere reținute de polițiști

Două femei  au fost reținute ieri după amiază, după ce au încercat să înșele prin ”metoda accidentul ” o familie de bătrâni din Ruginoasa.

 O tânără de 19 ani care urma să primească de la victimă suma de 20.000 lei a fost reținută de polițiști, iar ce-a de a doua, în vârstă de 22 de ani,a fugit cu un autoturism,  însă a fost reținută în trafic, între Pașcani și Târgu Frumos.

  

Bătrâna de 84 ani s-a trezit la poartă,ieri, în jurul amiezii, cu o femeie care i-a spus că fiica sa a avut un accident rutier și urmează să fie operată la Spitalul Floreasca din București. Că să fie convingătoare, i-a dat bătrânei sa vorbească la telefon cu persona, care plângea și o implora să îi dea banii.

Victima a mers în casă și a pus economiile într-o sacoșă. Norocul bătrânei a fost cu niște muncitori care lucrau pe stradă. Aceștia, când au văzut femeia la poartă și autoturismul parcat la câțiva zeci de metri, au anunțat Poliția, cunoscând ”metoda accidentul”, și au sunat la 112. Oamenii chiar au imobilizat-o pe tânăra care urma să primească banii.

Poliția din Ruginoasa a reținut una dintre suspecte și a dat în urmărire autoturismul, după informațiile oferite de martori.  Cele două tinere sunt din municipiul Iași, au fost reținute și introduse în arestul IPJ Iași, iar astăzi vor fi prezentate în fața judecătorilor pășcăneni cu propunerile legale.

Related posts

Urmărit internaţional pentru viol depistat de polițiști

Redacția

O femeie din județul Iași a rămas fără o sumă mare de bani, după ce a fost victima unei fraude comise prin intermediul internetului

Redacția

Şofer depistat de poliţiştii păşcăneni cu o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția
Încarcă...