RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Control judiciar pentru tânărul depistat la Târgu Frumos cu țigări de contrabandă

Judecătorii de la Judecătoria Pașcani au decis ca tânărul din Iași, depistat în timp ce transporta 45.000 de țigarete, să fie cercetat sub control judiciar tip de 60 de zile. El nu are voie să părăsească municipiul Iași. Măsura a fost dispusă la o zi după ce a fost reținut pentru 24 ore de polițiști.    

 

Potrivit comunicatului de presă al IPJ Iași, poliţiştii ieșeni au ridicat în vederea confiscării 45.900 ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. Un bărbat a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

  

 

La data de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au depistat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Iași, care transporta cu un autoturism, pe DE 583 A, în comuna Ion Neculce, peste 45.000 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

 

Cele 45.900 ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

 

Încauză a fost întocmit dosar penal conform art.270, alin. 3 din Legea 86/2006.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21 martiea.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

 

Pe 22 martie Judecătoria Pașcani a dispus măsura controlului judeciar.

Related posts

Pașcani: Bărbat de 37 de ani băgat după gratii: şi-a hărţuit telefonic iubita de 19 ani

Redacția

Carne de cal, oprită pe ultima sută de metri de la vânzare. Sacrificarea, în mizerie şi chinuri (FOTO)

Redacția

Depistat în trafic, în județul Iași, cu droguri și având numărul de înmatriculare la autoturism fals

Redacția
Încarcă...