RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Intervențiile pompierilor de la Târgu Frumos din ultimele zile

Secția de Pompieri de la Târgu Frumos a avut trei zile de foc luna acesta. Pompierii au stins două incendii izbucnite la izbucnite la două case și au fost chemați să deblocheze ușa unui apartament.

 

  

În data de 09.02.2019, ora 20:48, Secţia de Pompieri Târgu Frumos – Punctul de Lucru Hârlău a intervenit în satul Feredeni, strada Primăverii, comuna Deleni, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. A ars funinginea din interiorul coşului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.

În data de 10.02.2019, ora 23:00, Secţia de Pompieri Târgu Frumos – Punctul de Lucru Hârlău a intervenit în satul Maxut, comuna Deleni, judeţul Iași,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars : un dulap din lemn, trei metri liniari de grindă de lemn şi aproximativ 30 kg de materiale textile. S-au degradat : coșul de fum, şapte mp de tavan din lemn, 20 mp de tencuială, un pat, o ușă din lemn şi un frigider. Cauza probabilă a incendiului: coș, canal sau burlan de fum deteriorat.

În data de 09.02.2019, ora 11:11, Secţia de Pompieri Târgu Frumos – Punctul de Lucru Hârlău a intervenit oraşul Hârlău, strada Bogdan Vodă, judeţul Iași, pentru deblocarea uşii unui apartament. După pătrunderea în imobil, proprietara, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită decedata în dormitor.

Related posts

Acțiune a polițiștilor pășcăneni în weekend. 31 de sancțiuni în valoare de 6115 lei

Redacția

Percheziţii în forţă la Iaşi! Mascaţii au intrat în mai multe locaţii controlate de proxeneţi

Redacția

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de soț

Oana Cordoneanu
Încarcă...