RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Arest la domiciliu în cazul minorului care a tâlhărit o tânără din Ruginoasa și a furat din magazinul bisericesc de la „Sf.Vineri”

La doar 16  ani, un minor a comis deja două infracțiuni. Ultima dată, acesta a ajuns în atenția polițiștilor după ce a tâlhărit o persoană pe o stradă din Ruginoasa.

Pe data de 15 martie, oamenii legii au fost sesizați că victima, o tânără de 15 ani, a reclamat faptul că i-a fost furat telefonul, în timp ce vorbea la el. Autorul, P.Ț., i-a pus mâna în gât și i-a furat telefonul, după care a fugit.  Minorul a fost reținut pentru 24 în arestul IPJ Iași, apoi judecătorii pășcăneni  au dispus  luarea măsurii arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Conform codului de procedură penală, impune inculpatului obligația de a nu părăsi locuința, fără permisiunea Judecătoriei sau a Parchetului.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are obligaţia să se prezinte în fața organelor de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, să nu comunice cu persoana vătămată, sau cu membrii din familia acesteia. În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Tânărul va fi supravegheat de polițiștii Postului de Poliție din Ruginoasa.

  

Reamintim faptul că minorul este cercetat într-un alt dosar ca urmare a furtului din Biserica Sf.Vineri din Pașcani.

 

Related posts

Depistat cu ţigarete de contrabandă în autovehicul

Redacția

Managerul ApaVital sancționat pentru că nu a purtat mască la ședința CL Pașcani!

Redacția

Acțiune preventivă pe raza municipiului Pașcani

Redacția
Încarcă...