RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer începător a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tânăr în vârstă de 18 ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. S-a întâmplat ieri, pe raza comunei Ruginoasa. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, se pare că principalele cauze care au condus la producerea accidentului au fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum și lipsa de experiență.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constat că un tânăr de 18 ani, din comuna Ruginoasa, ar fi condus un autoturism pe DN 28A, pe raza comunei Ruginoasa, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum şi a lipsei de experienţă în conducere, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi răsturnat într-un şanţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, se arată într-un comunicat emis pe adresa redacției de către IPJ Iași.

În urma impactului conducătorul auto a fost rănit. El a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. 

  

 

Related posts

Tânărul care pretindea că are subiectele la Bac şi le vindea online a fost prins

Redacția

A tăiat arbori de pe domeniul public și a refuzat să returneze materialul lemnos Primăriei Pașcani

Răzvan Grecu

Poliția în acțiune la sfârșit de săptămână. Zeci de nereguli sancționate de oamenii legii

Oana Cordoneanu
Încarcă...