RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi de peste 34.000 lei pentru nereguli în trafic

Seria acțiunilor pentru creșterea siguranței circulației pe drumurile publice, organizate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, a continuat în municipiul Pașcani.

Astfel, în perioada 17 – 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au acţionat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost controlate 279 de autovehicule și au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 34.350 de lei, dintre care 51 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă pe timpul deplasării cu autovehiculul şi 22 pentru alte abateri.

  

De asemenea, au fost reţinute 1 certificat de înmatriculare şi 8 permise de conducere dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 2 pentru depăşiri neregulamentare.

Totodată, a fost constatată o infracţiune.

Spre exemplu, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Paşcani, a fost sanctionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.350 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 zile, întrucât a condus un autoturism pe strada Ceferiştilor, din mun. Paşcani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Related posts

Acțiune de prevenire și combatere a comercializării cu animale vii fără respectarea dispozițiilor legale la Pașcani

Diana Marcu

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Au participat și polițiștii pășcăneni

Redacția

Cum ar putea rămâne șoferii români fără permis auto în doar 3 zile. Schimbarea propusă de MAI în Codul Rutier

Redacția
Încarcă...