RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sâmbăta neagră! Doi barbaţi şi-au pierdut viaţa în două accidente feroviare

In cursul serii de sâmbătă au avut loc două accidente feroviare, unul în stația CF a comunei Stolniceni – Prajescu și altul în apropierea stației CF din comuna Hălăucești.

Primul accident a avut loc în jurul orei 19.00. Un bărbat a fost spulberat de un marfar și potrivit anchetatorilor, victima a fost agățată de unul dintre vagoanele de marfă, iar trupul a fost târâit printre șine pe o distanță de 5 km.

„Tot ce se cunoaște la ora actuală este faptul că ar fi vorba despre un accident feroviar în care a fost implicat un bărbat. Deocamdată nu avem date privind identitatea acestuia. S-a agățat de un vagon al marfarului și a fost târâit pe șine pe o distanță de aproximativ 5 km. Trupul a fost făcut bucăți și ca urmare ne îngreunează cercetările. Și acum se caută componente ale  trupului”, a declarat șeful Poliției TF Pașcani, Cristi Aioanei.

  

Accident feroviar în Hălăucești

La doar jumătate de oră de la tragicul eveniment de la Stolniceni – Prăjescu, trenul Regio 5402 Iași – Mărășești a spulberat în stația din comuna Hălăucești un alt bărbat. 

„Având în vedere că pe aceeași cale ferată s-au petrecut două evenimente la interval de aproximativ jumătate de oră, circulația feroviară a fost oprită timp de 2 – 3 ore. Nu s-a reușit să se identifice victima, trupul acestuia fiind făcut bucăți și prins sub componentele feroase ale locomotivei. Au fost solicitați cei de la descarcerare și urmează ca în curând să stabilim identitatea acestuia”, a mai declarat șeful Poliției TF Pașcani, Cristi Aioanei.

 

Related posts

Un chioșc alimentar din piața deal a luat foc în această noapte!

Redacția

Elevii din Paşcani şi Tabăra Muncel află de la poliţiştii ieşeni despre siguranţa lor în vacanţă

Redacția

Final de anchetă în cazul tânărului înjunghiat lângă Catedrală. Autorul va fi cercetat pentru tentativă de omor calificat

Răzvan Grecu
Încarcă...