RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

“Pistolarul” din centrul Pașcaniului – căutat de polițiști și procurori! Bărbatul se sustrage cercetărilor!

Polițiștii și procurorii îl caută pe protagonistul violențelor din centrul orașului, unde au fost implicate mai multe persoane din două autoturisme.  Acesta a fost identificat, ca fiind Ț.I.D, însă se sustrage cercetărilor. Acum, organele abilitate sunt pe urmele lui, pentru a-l aduce să răspundă în fața legii.

 

 

  

Astfel, conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, suspectul este acuzat de săvârșirea mai multor fapte, după cum urmează: patru fapte de amenințare față de două persoane, o infracțiune de distrugere, portul și uzul fără drept de armă neletală,  precum și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Parchetului precizează că, în ziua respectivă, persoana cercetată, a oprit mașina lângă o alta în care se aflau câteva persoane, a coborât înarmat cu un pistol cu care a tras mai multe focuri, fisurând parbrizul și spărgând geamul portierei dreapta față, după care a fugit la autoturismul din care coborâse și a părăsit locul faptei.  

Related posts

Acțiune rutieră pe raza județului Iași care vizează reducerea victimizării din accidente

Redacția

Razii de amploare în toată ţara. Mulţi şoferi au rămas fără permis după o acţiune blitz a poliţiştilor: “Sunt blondă, asta e”

Redacția

Executor judecătoresc acuzat de un „tun“ de 4 milioane de euro. „Jaful“ de la Nectar SA se răzbună crunt după 10 ani

Redacția
Încarcă...