RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Descinderi în Hârlău. 23 persoane săltate de polițiști

23 august 2016. Zi de audieri pentru 23 persoane din Hârlău care au fost săltate de la domiciliu și conduse la sediul poliției. Inculpații erau persoane urmărite, iar în urma unei razii a oamenilor legii aceștia au fost supuși verificărilor.

 

Au fost efectuate 3 descinderi la locuinţele unor persoane urmărite. Au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări 23 de persoane. Au fost legitimate 218 persoane”, conform IPJ Iași.

  

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri polițiștii au mai acționat, verificând și sancționând oamenii care nu se supuneau legii.

În ziua de 23 august anul curent, între orele 06:00 – 14:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă  pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură silvică, a faptelor de comerţ ilicit, depistarea celor care comercializează produse de contrabandă sau bunuri provenite din infracţiuni, depistarea persoanelor urmărite, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică.

Au fost vizate 7 zone de acţiune, fiind verificaţi 70 de agenţi economici şi controlate 78 de autovehicule şi 45 atelaje hipo.

Poliţiştii au aplicat 88 sancţiuni contravenţionale, dintre care 30 la Legea nr. 61/1991, 20 la Legea nr. 12/1990, 2 conform Legii nr. 171/2010, 28 conform OUG 195/2002,  iar restulpentru alte abateri, în valoare de 26.200 lei. Au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor 60 litri bere şi 12 litri vin.

 

 

Related posts

Un pășcănean a rămas fără permis de conducere din cauza unei depășiri neregulamentare

Redacția

Un pășcănean s-a prezentat în CPU susținând că a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Răzvan Grecu

Tânăr găsit înecat într-un iaz din Herești

Ema Roman
Încarcă...