RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Autoturism de lux BMW furat din Franta, depistat de politistii de frontiera

Oamenii legii au prins un tanar care a fost depistat conducand un autoturism ce figura ca fiind furat din Franta. In urma cu doua zile, la Vama Albita s-a prezentat pentru trecerea frontierei pe sensul de intrare in tara, Dmitri P., cu cetatenie Republica Moldova, in varsta de 29 de ani, conducand un autoturism marca BMW, model X1, de culoare gri, fabricat in anul 2010 care era inmatriculat in R. Moldova.

 

In urma verificarilor in bazele de date, corelate cu rezultatele examinarii efectuate asupra autoturismului, oamenii legii au stabilit ca autoturismul marca BMW, model X1, este declarat furat din Franta. Dmitri P. a declarat ca a achizitionat autoturismul in luna decembrie a anului 2014, din Chisinau in schimbul sumei de 16.000 euro si ca nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul pe care il conduce este furat.

  

“Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 70.000 lei, a fost retinut la sediul STPF Vaslui in vederea continuarii cercetarilor”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tâlhărit de prietenul de pahar

Marius Parteni

Starea victimelor rămase în viață, din accidentul rutier de la Mogoșești-Siret!

Marius Parteni

Sfârșit tragic în județul Iași! Un tânăr muncitor a murit, după ce a căzut de pe o casă în lucru

Redacția
Încarcă...