RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senatorul Toma: Victorie! Proiectul nostru pentru Autostrada A8 a făcut un pas important!

Votul de astăzi pentru Autostrada Unirii a fost comentat și de senatorul PSD Vasile Toma. Proiectul a trecut de votul Camerei Deputaților. Parlamentarul ales pe Colegiul Târgu Frumos cred că rezultatul este o victorie a tuturor ieșenilor.

 

  

 

“A tuturor celor care și-au exprimat public voința, în repetate rânduri și nu au renunțat la idee nici în ruptul capului.Este un proiect la care au muncit și în care ne-am implicat ca initiatori, toți parlamentarii de Iași. Pentru că este un proiect mult prea important pentru regiunea noastră. Și îl susținem neconditionat in continuare. Nu numai verbal ci prin vot. Vot care îl consfințește drept proiect prioritar.

Când am început să lucrez la raportul Comisiei de transporturi din Senat, comisie in care am avizat pozitiv proiectul de lege, tot ce îmi doream era ce isi doreste orice roman din zona noastra, să găsesc soluția pentru ca Autostrada A8 să devină realitate. Întrebări, interpelări, clarificări, solicitări de informații și analize de documente, cam asta a stat la baza scrierii raportului. Și mă bucură nespus faptul că rezultatul este, iată, unul pozitiv.

De aici încolo mai sunt însă pași de făcut. Pași care trebuie calculați atent, argumentați și fundamentați. Asta înseamnă mai puțină demagogie și încercări de manipulare pe acest subiect și mai multe informații clare, concrete, făcute public într-un mod transparent. Până una alta să ne bucurăm de această victorie!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook.


Related posts

Camera Deputaților a desființat Secția specială

Redacția

Un senator acuză mediul de afaceri românesc

Redacția

Deputatul Axinte și Bogdan Alexa, fostul șef al ANRSC, pe lista PSD pentru CJ Iași

Marius Parteni
Încarcă...