RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Organizaţia Județeană Iași a PSD face un apel la echilibru politic!

Organizația Județeana Iași a PSD susține în continuare programul de guvernare și consideră că proiectele propuse românilor în campania de anul trecut trebuie să fie implementate în cei 4 ani de guvernare. De asemenea, ne arătăm susținerea pentru proiectele județului Iași și pentru ieșenii propuși în cadrul ministerelor în funcțiile de Secretar de stat.

 

România nu are nevoie acum de blocaj politic și administrativ. Niciunul dintre noi nu are dreptul să se cramponeze de o anumită funcție sau de o anumită postură pentru a crea dezechilibru politic și admnistrativ. În actualul context susținem conducerea PSD.

  

Facem un apel la echilibru și responsabilitate! Momentul economic favorabil generat de Guvernarea PSD trebuie să continue. Acest program a fost propus românilor încă de anul trecut, țara noastră înregistrând astfel cel mai semnficativ progres dintre toate statele Uniunii Europene. Românii au dreptul să o ducă bine și nu doar binișor. Programul de guvernare este un proiect amplu, îndrăzneț menit să aducă bunăstare și siguranță.Întârzierile înregistrate în ultimul timp pun în pericol aplicarea unor măsuri care să permită în continuare susținerea acestui trend pozitiv pentru economia romanească.Nimeni nu trebuie să se abată de la calendarul stabilit. Vorbim despre un proiect de țară care trebuie dus până la capăt.

Fiecare dintre membrii viitorului guvern trebuie săconștientizeze programul de guvernare ca pe o foaie de parcurs, cu termene clare. Nu este timp de pierdut. PSD și-a asumat în fața românilor anul trecut întreaga răspundere pentru realizarea programului. Nu trebuie să îi fie frică nimanui de evaluările partidului care i-a numit în funcție. Cine face treabă rezistă, cine nu, lasă locul altcuiva!

Maricel Popa

Președintele Organizației Județene Iași a PSD

Related posts

Miting de susținere a candidatului Klaus Iohannis, duminică la Pașcani, în fața Casei de Cultură

Marius Parteni

Conferință de presă PRO România Pașcani, 15 septembrie 2023 (VIDEO)

Redacția

Cati alegatori sunt asteptati la urne

Redacția
Încarcă...