RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD are în momentul acesta 1.185 de primari incompatibili

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat luni, la Ploiesti, ca PSD are, in prezent, 1.185 de primari si consilieri incompatibili, sustinand ca social-democratii sunt ‘vanati constant’.

‘Am fost atacati si vanati zece ani de zile de un regim ticalos. Avem in momentul asta 1.185 de primari si consilieri incompatibili. Numai noi, PSD-ul! Cred ca nu avem primari, viceprimari sau consilieri judeteni si municipali in tara sa nu fie sub o ancheta sau sub o vanatoare la nivel national. Nu exista judet sa nu avem o problema cu conducerea partidului. Zece ani de zile am fost vanati constant. Am crezut ca dupa noiembrie 2014 lucrurile vor intra pe fagasul normal si o sa traim si noi putin in normalitate in tara asta. Iata ca nu traim, ca vanatoarea continua’, a spus Stefanescu, intr-o sedinta a conducerii PSD Prahova la care au participat, intre altii, parlamentari, primari si consilieri.

Codrin Stefanescu a acuzat legile ‘basiste’ si a spus ca social-democratii sunt cei mai vanati. In context, el a aratat ca administratia este blocata.

  

‘Ne abatem din ce in ce mai mult de la calea democratica. (…) Totul e blocat in tara asta. Vrei sa faci un proiect, iti e frica sa mai si semnezi. (…) Noi am mostenit niste legi basiste care acum ne afecteaza principalul partid pe care populatia il inzestreaza tot timpul cu un procent urias si noi suntem tot timpul cei mai vanati, cei mai atacati’, le-a spus el social-democratilor prahoveni.

Ulterior, Stefanescu a declarat intr-o conferinta de presa ca ‘cineva are ceva cu PSD-ul’ si ca situatia este una dificila.

‘E o nebunie ce se intampla. Se vede clar ca cineva are ceva cu PSD-ul. (…) Picatura care a umplut paharul a fost cu Liviu Dragnea care a luat cu un cu suspendare cu motiv ca a coordonat campania pentru referendum si picatura care a facut paharul sa se reverse a fost faptul ca un procuror l-a anchetat pe primul ministru cu gandul de a da jos un guvern. (…) In momentul ala s-a produs ceva in partid. (…) Deja avem o situatie foarte grea’, a mai spus liderul social-democrat, subliniind in acelasi timp necesitatea unor modificari la legea privind incompatibilitatile si anuntand ca in septembrie va fi demarat dialogul social in acest sens. 

 sursa www.ziarulevenimentul.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

SURSE: UDMR se pregăteşte de guvernare. Ce ministere ţintesc liderii maghiari

Redacția

Miting PSD, sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Dragnea: Facem un miting împotriva abuzurilor şi pentru respectarea democraţiei

Redacția

Lista PSD-istilor vânaţi de justiţie

Redacția
Încarcă...