RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Premii numeroase pentru elevii Liceului Special MOLDOVA la un concurs naţional

Elevii Liceului Special MOLDOVA din Târgu Frumos s-au întors cu numeroase premii de la Concursul Naţional al elevilor cu deficienţe de vedere, care s-a desfăşurat la Arad, în perioada 14 -17 aprilie 2019.

 

  

Lista cu câştigătorii este următoarea: Premiul I, limba şi literatura română clasa a VIII -a, LIVIA FRONA; Premiul I la Matematică la clasa a VIII -a, BULBOACA CIPRIAN; Menţiune la limba engleză, clasa a VIII -a, FUSA IOAN; Premiul I la limba şi literatura română, clasa a XII -a, BURSUC GABRIEL; Premiul I la istorie , clasa a XII-a, DUMITRACHE DENISA; Premiul I la TIC la clasa a XII -a, BURSUC GABRIEL; Menţiune la TIC , clasa a VIII -a, GAVRILIUC DARIUS; Premiul II la Citire rapidă şi corectă braille, clasa a VIII -a, FRONA LIVIA; Premiul III la Citire corectă şi rapidă braille, clasa a XII-a, MAFTEI ANDREEA.

Related posts

Monahul MOISE ne pune față în față cu adevărul din perioada detențiilor comuniste

Răzvan Grecu

Sistemul educaţional suedez unul din cele mai performante din lume-Exemple de bună practică

Redacția

Doi copii din Pascani și Valea Seaca, înscrisi în competiție la Concursul Național – Festivalul Romania la sectiunea DANS SPORTIV. Ajuta-i și tu pe Maria și Alexandru să câștige Premiul de Popularitate!

Carmen Bălăceanu
Încarcă...