RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Chirica: Mai mult rău a făcut Dragnea decât au făcut toţi homosexualii din Europa

Primarul Mihai Chirica a dat ieri asi­gurări că referendumul pentru re­vizuirea Constituţiei, pentru definirea că­sătoriei ca o uniune între un bărbat şi o femeie, se va desfăşura la Iaşi fără pro­bleme de organizare. Şeful din Pa­latul Roznovanu a menţionat că Au­toritatea Electorală Permanentă a luat deja legătura cu municipalitatea ieşeană în ceea ce priveşte detaliile organizatorice.

Edilul-şef al Iaşului a făcut mai multe precizări despre această consultare publică şi a subliniat că ar fi păcat ca referendumul să devină „un ve­hicul politic“.

  

„Lucrurile care se ob­servă şi care au atras atenţie, nu numai mie, este faptul că mai mult rău au făcut României în ultima perioadă Dragnea şi ai lui, decât au făcut toţi homosexualii din Europa, în sensul capitalului de imagine negativă pe care această ţară l-a acumulat, iar părerea mea, şi să spunem frica mea cea mai mare, nu este legată de faptul că acest referendum trebuie făcut şi susţinut, pentru că normalitatea nu trebuie pusă la îndoială niciodată (…) ar fi păcat pentru această stare de normalitate să asistăm la încălecarea ei din punct de vedere politic de vreun cetăţean certat cu legea sau cetăţeni politici în general“, a declarat primarul Chirica.

El a adăugat că subiectul refe­rendumului este unul „sensibil“, dar a subliniat că este „absolut necesar“.

„Sus­ţinem normalitatea acestui de­mers şi trebuie făcut, şi trebuie să ne de­branşăm, oarecum, de la tot felul de gânduri care pătrund în mintea multora, dar cu siguranţă nu trebuie să ac­ceptăm ca acest concept să fie călărit politic de oameni care în momentul de faţă sunt certaţi cu legea, în principal, şi care nu fac decât rău României“, a conchis Mihai Chirica.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Emoţii mari, azi, pentru 1.300 de absolvenţi ieşeni. Începe bacalaureatul de toamnă

Redacția

Colegiul „Mihail Sadoveanu” a participat la deschiderea sesiunii de proiecte ACES în Slovenia

Redacția

Săptămâna Europeană a Mobilității la Colegiul „Mihail Sadoveanu” (Foto)

Redacția
Încarcă...