RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Doar șase profesori cu nota 10 la titularizare în județul Iași

Rezultatele la titularizarea de anul acesta au fost publicate pe site-ul www.edu.ro, marți 17 iulie 2018. Peste 31.000 de profesori s-au înscris la examenul care s-a desfășurat săptămâna trecută.

 

  

Statistica realizată de Inspectoratul Județean Școlar Iași (ISJ) arată că doar șase profesori au reușit să obțină nota 10, iar 211 au avut media sub 5. Nota 7 a fost obținută  de 50,24% dintre candidați, iar procentul de promovabilitate (cei care au luat peste 5) este de 80,24%. Cadrele didactice care au reușit să obțină note peste 7 au oportunitatea de a se angaja într-o școală pe o perioadă nedeterminată, însă cei ce au luat nota minimă pot ocupa locuri pe o perioadă determinată ca suplinitori.

Contrar așteptărilor, la Școala Specială Pașcani, Liceul Special „Moldova” și Școala Profesională Specială „Trinitas” ambele din Târgu Frumos s-au ocupat multe locuri. Cel mai vizat post a fost acela de profesor-educator pentru copii cu nevoi speciale.

Dascălii pot contesta nota astăzi, dar și mâine până la ora 15:00, iar rezultatele finale se vor afișa în data de 24 iulie.

titularizare.edu.ro

 

Related posts

Patru elevi de la Colegiul Național „M. Sadoveanu„ s-au calificat la naționala Concursului de proiecte antidrog „Împreună”

Redacția

Bacalaureat 2021. Subiectele la Istorie vor fi publicate pe Edu.ro

Redacția

Liceul Special „Moldova” Târgu Frumos a câștigat un proiect pentru dotarea unei camere multisenzoriale

Redacția
Încarcă...