RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Deschiderea anului cercetășesc, la Pașcani

Vrei să trăiești experiența vieții de cercetaș? Acum ai ocazia. La finalul săptămânii, Centrul Local “Crinii” Pașcani va organiza deschiderea anului cercetășesc, dedicând acest eveniment comunității locale.

 

Astfel, peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani sunt așteptați sâmbătă, 23 septembrie să participe la activitățile ce se vor desfășura în Parcul Municipal. Participanții vor avea ocazia să învețe detalii practice despre organizarea și desfășurarea activităților cercetășești, precum ridicarea unui cort și construirea din sfoară și bețe a unor elemente necesare vieții de câmp. În aceeași zi vor avea loc și ateliere de orientare și de aventură. Din program, nu vor lipsi nici momentele artistice pregătite de organizatori.

  

De asemenea, voluntarii centrului își vor dedica ziua igienizării Parcului Peștișorul.

Pentru a face parte din această zi antrenantă cu multe activități cercetășești, doritorii se pot înscrie  completând formularul publicat pe pagina de facebook, dedicată evenimentului.

Menționăm că proiectul “Cercetaș pentru o zi” este realizat cu sprijinul municipalității, fiind finanțat cu suma de 4.125 lei.

 

 

Related posts

Matematician fără reproș. Un pășcănean de clasa a XI-a a dovedit că este cel mai bun dintre cei buni

Ema Roman

Elev de la ”Sadoveanu” premiat la concursul interjudețean de geografie “Ioniță Ichim”

Oana Cordoneanu

Ministrul Educaţiei, despre examenele naţionale: Se vor derula cu prezenţă fizică, pentru a asigura relevanţa

Redacția
Încarcă...