RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul “Miron Costin” a fost gazda a patru cercuri pedagogice

Sfârșit de săptămână plin de evenimente la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani. Unitatea școlară a fost gazda a patru cercuri pedagogice ce s-au desfășurat pe data de 22, respectiv 23 noiembrie. 

„Este vorba despre Cercul pedagocic al educatorilor, al profesorilor din învățământul primar, al profesorilor de informatică și al profesorilor de limbă franceză. La cele patru cercuri au participat peste 200 de profesori care au vizitat școala și au desfășurat activități cu elevii. S-a mai urmărit dezvoltarea competențelor preșcolarilor prin comunicare orală, dezvoltarea competențelor matematice la învățământul primar, a competențelor de comunicare în limba franceză și dezvoltarea competențelor digitale dar și metode alternative de informatică. Deci s-au desfășurat activități cu elevii la clase, lecții demonstrative, referate, aplicații practice dar și programe artistice”, a declarat directorul Liceului Teoretic „Miron Costin”, Carmen Apostol.

La cele patru cercuri au participat profesoriși elevi din școlile și grădinițile din Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău, comunele Ruginoasa, Tătăruși, Stolniceni – Prăjescu, Moțca, Criitești, Miroslovești. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Student înainte de a termina liceul. Nouă școli de vară gratuite pentru tinerii care vor să învețe la Cuza

Redacția

Consiliul Naţional al Elevilor, apel la compasiune: Acel coleg clasificat de ceilalţi drept tocilarul clasei, antisocialul, neînţelesul poţi fi chiar tu

Redacția

Caz INCENDIAR, la un mare colegiu iesean. Directorul face dezvaluiri SCANDALOASE in timpul Bacalaureatului

Redacția
Încarcă...