RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesori de arte premiați în cadrul galei „Domnilor profesori, cu dragoste”” (VIDEO)

Cinci profesori pășcăneni au fost sărbătoriți marți, 13 noiembrie, în cadrul galei „Domnilor profesori, cu dragoste”” care a avut loc la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

Devenită deja o tradiție pentru cadrele didactice, anul acesta, la a VI-a ediție au fost premiați profesorii de artă. Aceștia sunt Doina Atomei (profesor de muzică Clubul Copiilor), Nicoleta Rusu (profesor de muzică și desen Școala „Iordache Cantacuzino”), Gheorghe Arșinel, (profesor de muzică Clubul Copiilor și liceul „Nicolae Iorga”), Gheorghe Neștian (profesor de desen liceul “‘Mihai Busuioc”) și Gheorghe Rusu, (profesor de desen liceul „Nicolae Iorga”). Din partea administrației locale a participat primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Vasile Axinte și deputatul PSD Neculai Rățoi. Profs.dr. Antonio Patraș, prodecan al Facultății de Litere din Iași a ținut o prelegere despre marele scriitor Caragiale, anul acesta s-au împlinit 160 de ani de la nașterea maestrului umorului românesc.Din partea organizatorilor cei cinci profesori au primit flori, diplome și un plic cu bani. Dascălilor le-a fost oferită la final și o surpriză muzicală, a formației Trei Parale de la Muzeul Țăranului Român.

{flv}diverse/domnilor profesori cu dragoste{/flv}

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Jurnaliști pentru câteva ore. Câțiva zeci de elevi au intrat în pielea unor redactori și prezentatori de la Actualitatea Tv

Răzvan Grecu

Invitați de seamă la Zilele Liceului “Miron Costin” – Redactorul şef al revistei “Convorbiri literare” şi profesori universitari (foto)

Carmen Bălăceanu

Sorin Cîmpeanu: Când orele de sport nu se pot desfășura în exterior, pot fi suplinite cu alte discipline, precum Educația pentru viață

Redacția
Încarcă...