RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Executorii judecătorești vând un spațiu comercial din Moțca

In perioada urmatoare, pe data de 8 mai, executorii judecatoresti organizeaza o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin debitorilor Vasile si Maria Tanasa, din comuna Motca.

 

  

Din cauza unui imprumut neachitat, cei doi risca sa piarda bunurile din comuna cu acelasi nume constand intr-un teren de 405 metri patrati si un spatiu comercial de 155 metri patrati, cu trei camere si garaj. Pretul de pornire a licitatiei este de 140.206 lei, aproape 30.000 euro, conform evaluarii realizate de catre experti.

30.000 euro, conform evaluarii realizate de catre experti.

“Ofertantii sunt obligati sa depuna in contul de consemnari, pana la termenul de vanzare, o cautiune reprezentand 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei atasand dovada de consemnare a ofertei de cumparare. Invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunului imobil oferit spre vanzare sa depuna in scris obiectiunile lor pana la termenul de vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in consideratie obiectiunile”, se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Vladimir Zabolotnai.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Măsura neimpozitării sumei de 200 lei din salariul minim brut se aplică din ianuarie 2023

Redacția

Întâlniri de consiliere și informare cu fermierii din comunele Răchiteni și Ruginoasa

Redacția

Salarii mari pentru iesenii care vor sa lucreze in strainatate

Redacția
Încarcă...