RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

(P) Investiții importante la Mobila SACO: utilaje şi echipamente de ultimă generaţie!

Mobila Saco, cel mai important producător local de mobilă din lemn masiv, implementează în această perioadă o investiție în utilaje și echipamente de ultimă generație care îi vor permite să-și mărească capacitatea de producție.

 

Renumită în Pașcani pentru calitatea mobilierului din lemn masiv, Mobila SACO explică cum a ajuns în poziția de cel mai important producător de mobilier la comandă:

  

„Când lucrurile sunt făcute cu drag, parcă tot ce îţi doreşti prinde contur. Cu suflet şi măiestrie lucrăm piese de mobilier unice şi inspirate de personalitatea fiecărui client în parte. Din dorinţa de a satisface nevoile pieţei cât mai bine, am hotărât să dotăm atelierul cu utilaje şi echipamente de ultimă generaţie. Prin automatizarea mai multor operaţii de prelucrare a lemnului, suntem gata să vă oferim mobilierul potrivit pentru casa dumneavoastră . Valorile ce ne definesc sunt calitatea şi originalitatea produselor, experienţa şi inovaţia, înţelegerea şi satisfacerea permanentă a nevoilor clienţilor. Ne plac provocările şi ne place să vedem clienţii mulţumiţi, de aceea nu refuzăm proiectele complicate.”

O dată cu extinderea fabricii, Mobila SACO anunță că s-au creat noi locuri de muncă și că acum caută „oameni dornici să înveţe tainele lemnului şi să lucreze cu drag şi îndemânare alături de noi”.

Așa că, dacă eşti meşter priceput, fă-le o vizită şi vezi ce presupune o colaborare cu aceştia; dacă nu eşti meşter, dar ştii vreunul căruia i-ar plăcea ca munca şi talentul lui să fie răsplătite pe măsură, recomandă-i atelierul celor de la Mobila SACO. (www.mobilasaco.ro)

Related posts

Proiect: Reclamele la jocurile de noroc vor fi interzise la televizor în timpul zilei

Redacția

“Rabla pentru electrocasnice” 2021 începe astăzi. LISTA obiectelor pe care le puteți aduce la schimb și sumele primite

Redacția

Fermierii vor putea accesa fonduri europene pentru instalarea de panouri fotovoltaice

Redacția
Încarcă...