RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi:Miercuri, fermierii din zonă se întâlnesc la Paşcani!

Fermierii mici şi mijlocii din zona municipiului Paşcani se vor întâlni miercuri cu furnizori de servicii şi utilaje pentru agricultură. Întâlnirea va avea loc în cadrul unui eveniment intitulat despre Mijloace şi metode de dezvoltare a fermelor, organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi.

 

Fermierii de pe raza municipiului Paşcani, precum şi cei din zonele limitrofe oraşului sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment de profil. De asemenea, vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor firme de asigurare, societăţi bancare, din domeniul panificaţiei, precum şi instituţii publice.

  

„Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu” și Primăria Pașcani și reprezintă de fapt o întâlnire între fermierii mici și mijlocii din zona municipiului Pașcani și furnizori de servicii, utilaje, inputuri pentru agricultură. În cadrul acestui eveniment, fermierii vor avea posibilitatea să obțină informații noi și corecte, atât de la reprezentanții firmelor prezente cât și de la reprezentanții instituțiilor din domeniul agriculturii și de asemenea vor putea pune întrebări acestora”, a declarat Eduard Elefteriu, consilier din cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană Iași.

Evenimentul se adresează fermierilor mici si mijlocii din judeţul Iaşi şi îşi propune crearea de noi oportunitӑți pentru furnizorii de servicii, utilaje sau de inputuri pentru activitӑțile din domeniul agricol și conexe.

Vor participa furnizori de servicii, utilaje, semințe , îngrăşăminte, credite agricole etc, care vor avea posibilitatea să se facă cunoscuți și să prezinte fermierilor noutățile ce le pot oferi pentru dezvoltarea afacerilor din domeniul agricol.

 

Related posts

Spania şi Italia vor fi printre economiile cele mai afectate de COVID-19

Redacția

O farmacistă din Iași a renunțat la job pentru a-și deschide o afacere cu produse pentru bebeluși

Redacția

România e în criză de cărămidă, după scumpirea gazelor naturale. Constructorii se tem pentru proiectele din PNRR

Redacția
Încarcă...