RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O reţea internaţională de magazine cu produse second hand ajunge şi în Iaşi

Nu mai puţin de cinci oraşe din ţară sunt vizate de unul din cele mai mari lanţuri de magazine specializate în cumpărarea şi vânzarea de produse second-hand din lume. 

 

Used Products, cu sediul în Olanda, care comercializează produse second-hand, vrea să intre pe piaţa locală şi să se dezvolte în sistem de franciză. Used Products cumpără şi vinde de la smartphone-uri, sisteme audio, DVD playere şi computere la bijuterii de aur, ceasuri, articole de uz casnic, unelte de bricolaj, biciclete şi altele. Franciza amanet Used Products se va extinde, pe lângă Iaşi, şi la Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Braşov.

  

Fondată în 1997, compania a deschis primul magazin în orasul Alkmaar, în provincia Olandei de Nord, iar în prezent reţeaua numară peste 50 de locatii (proprii şi francizate)  în Olanda, Belgia, Spania şi Austria. Aceştia au şi o aşa zisă formulă a succesului. Oferă produse cu garanţie, opţiunea buy-back, ca la un amanet, posibilitatea de a vinde, cu banii cash şi un sistem POS online personalizat, legat de magazinul web. 

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Trei ani SCUTIRE de la plata impozitului pe salariu! Cine ar urma să fie BENEFICIARII?

Redacția

Creditul cu buletinul de ieri hrăneşte azi recuperatorii „cu faţă umană“

Redacția

Consiliul Concurenței din România investighează scumpirile la unt, zahăr și ulei

Redacția
Încarcă...