RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Galerie comercială lângă Kaufland Paşcani! Mai mulţi retaileri au închiriat deja spaţii

Intercora va construi o galerie comercială lângă Kaufland Pașcani, strada Moldovei.

 

 

  

În curând păşcănenii vor putea face cumpărături de la Deichman, fără să meargă în alte oraşe. Retailerul german Deichman, polonezii de la Pepco, dar şi TAKKO şi TXM (Textilmarket) vor avea magazine în Paşcani, pe strada Moldovei, lângă supermarketul Kaufland.

Reprezentanţii administraţiei locale au confirmat faptul că au primit o solicitare pentru avizarea lucrărilor de construcţie, încă de la începutul anului. Practic, lângă Kaufland, va fi construit un complex comercial cu mai multe magazine cunoscute.

„De la începutul acestui an a fost depusă la Primăria Municipiului Pașcani o solicitare pentru avizarea unor lucrări, respectiv o autorizație de construcție. Este vorba de un complex comercial ce se va construi lângă supermarketul Kaufland. Sunt o serie de magazine pe care le găsiți în orașele mari, respectiv Deichmann, Takko, Pepco, Flanco și TXM. Societatea care a solicitat acest aviz din partea Primăriei este aceeași societate care s-a ocupat de construcția supermarketului Kaufland. Nu avem un termen limită pentru construirea acestui imobil”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

Related posts

Un investitor din București a preluat 150 de persoane disponibilizate de la Siretul Pașcani pentru secția de confecții. 15 angajați lucrează la mașina de geogrile

Oana Cordoneanu

Preţurile alimentelor au scăzut la nivel mondial şi în februarie, pentru a 11-a lună consecutiv

Redacția

Pensiunile, eliminate de la finanţare. Oamenii şi-au făcut case de locuit cu banii europeni

Redacția
Încarcă...