RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Româncă găsită pe o stradă din Franţa, dezbrăcată, plină de arsuri de ţigară şi cu capul spart. A povestit cu greu ororile la care a fost supusă

O româncă de 37 de ani a fost găsită de poliţişti pe o stradă din Toulouse pe jumătate dezbrăcată, cu arsuri de ţigară pe corp şi cu capul spart. Femeia le-a mărturisit agenţilor că a fugit de acasă, după ce a fost bătută şi torturată de soţul său, un român în vârstă de 36 de ani.

Românca a fost găsită într-o stare deplorabilă, aproape dezbrăcată, cu pielea plină de arsuri de ţigară şi cu o lovitură la cap. Într-o franceză stricată, femeia a reuşit cu greu să le descrie poliţiştilor ororile la care fusese supusă de soţul său în ultimul an.

Femeia a refuzat să facă plângere împotriva soţului său

Ea a fost de acord să fie dusă acasă de agenţii de poliţie, dar ajunşi acolo, soţul său şi copilul lor de şase ani erau dispăruţi. Femeia a fost preluată de paramedicii de pe ambulanţă şi dusă la spital, unde va fi internată pentru mai multe zile, potrivit ladepeche.fr.

Câteva ore mai târziu, românca a refuzat să completeze o plângere împotriva soţului său abuziv, însă procurorii tot au deschis o anchetă pentru violenţă în familie, tortură şi acte de barbarie.

  

După ce a fost găsit de poliţişti, bărbatul a mărturisit că tot ce i-a făcut soţiei sale, pe care a descris-o drept o drogată dependentă de cocaină, a fost să o scuipe şi să-i dea o palmă. Românul a fost arestat de poliţiştii din Toulouse şi riscă până la 15 ani de închisoare.

sursa observator

Related posts

Atentate în Paris:Teroriştii s-ar fi drogat cu captagon, o amfetamină care dezumanizează

Redacția

Accident cu victime la Ruginoasa! Trei persoane rănite

Redacția

Tată a patru copii, găsit mort în locuința din Iorcani

Redacția
Încarcă...