RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Panouri publicitare la Pașcani: niște schelete metalice goale uitate de toți

Cele mai multe panouri publicitare din oraș sunt degradate. Le putem clasifica în două feluri: fie foarte degradate de vânt și de ploaie, fie altele lipsesc cu desăvârșire, râmânând doar scheletele metalice care le susțin.

Conform Hotărârii numărul 93/21.05.2013, privind Regulamentul referitor la organizarea, autorizarea și amplasarea mijloacelor de publicitate pe raza municipiului Pașcani, beneficiarul reclamei este responsabil, conform legii, de siguranța în exploatare a construcției, atât a reclamei, cat si a clădirii pe care aceasta se amplasează, semn că pe nimeni nu a interesat în ultimii ani de aceste panouri.

Ele au răsărit, acum câțiva ani în municipiu, cele mai multe sub formă de cub. Spre exemplu cubul de publicitate din centrul orașului, cel vizavi de Casa de Cultură, mai are un singur panou publictar pe o latură și acela abia se ține.

  

În Pașcani există 3 cuburi publicitare, unul la intersecția Grădiniței cu Ștefan cel Mare, lângă Spitalul Municipal Pașcani, altul pe Esplanda din Zona Vale, acestea aparțin societății Marbac Decor. Cel de-al treilea, din centrul municipiului, aparține societății Text Com.

În mod normal, Compartimentul Patrimoniu din cadrul Primăriei, trebuie să someze aceste societăți că nu mai au contracte, sau că sunt expirate pentru definitivarea documentelor în perspectiva scoaterii acestora la licitație. Însă nimeni nu pare a se deranja pentru a face ceva în acest sens, iar imaginea municipiului , deja afectată de gropile din asfalt, maidanezi și mizerie, rămâne pătată de structuri metalice goale fără nici un rost.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cât de iradiaţi sunt funcţionarii publici din Primăria Paşcani?!

Ema Roman

Care sunt autostrăzile prioritare aprobate de Guvern

Redacția

Proprietarii de imobile înștiințați de Primăria Pașcani să ia măsuri pentru îndepărtarea zăpezii și a țurțurilor

Marius Parteni
Încarcă...